یزدفردا: اسماعیل دهستانی در شورای اطلاع‌رسانی استان یزد با بیان اینکه برای شناسایی و برنامه‌ریزی برای رفع محدودیت‌های حوزه رسانه باید در همین شورا تصمیم‌سازی شود، افزود: در زمینه سواد رسانه‌ای بیش از پیش نیازمند کار هستیم و این آمادگی وجود دارد که ملاحظات حوزه رسانه‌ استان در قالب یک سند تدوین شود و در این سند باید نگاه دردشناسی و درمان توام با هم دیده شود.

به گزارش یزدفردا: وی ادامه داد: هم اکنون یکی از مهمترین نقاط ضعف کشور و استان در زمینه تولید محتوا در رسانه‌هاست و توجه به پیوست رسانه‌ای در امور مختلف باید از همین شورای اطلاع رسانی آغاز شود.

دهستانی اظهار کرد: یکی از مشکلات جامعه در حوزه فرهنگی و اجتماعی این است که تشکل‌های خارج از حاکمیت به خوبی دیده نشده‌اند این در حالی است که در حوزه اقتصادی این اتفاق افتاده و برخی تشکل‌های قوی غیردولتی در این بخش شکل گرفته است، اما خلاء چنین تشکل‌هایی در حوزه فرهنگ به شدت احساس می‌شود، یکی از اتفاقاتی که در حوزه رسانه باید بیفتد این است که دوگانگی روابط عمومی و رسانه باید حل شود و فاصله میان این دو بخش از بین برود.

 معاون سیاسی استاندار یزد تشکیل کمیته‌ای ذیل شورای اطلاع رسانی برای تهیه یک سند در حوزه رسانه را مورد تاکید قرار داد و افزود: در حوزه روابط عمومی نیز به برنامه ریزی منسجمی برای هم‌افزایی بیشتر با رسانه‌ها نیازمندیم.

دهستانی گفت: همگرایی رسانه‌ای پیرامون مسایل اساسی استان مانند موضوع آب و اتباع بیگانه بیش از پیش باید افزایش یابد تا مطالبات استان در این زمینه با سرعت بیشتری محقق شود.

در نشست شورای اطلاع‌رسانی استان یزد تعهدات دستگاه های اجرایی در زمینه اجرای بند (چ) ماده (۳۷)‌ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مبنی بر تکلیف دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری درباره اختصاص یک درصد (۱%) از اعتبارات هزینه‌ای به استثنای فصول (۱)، (۴) و (۶) در قرارداد با صدا و سیما برای تولید برنامه به منظور فرهنگ‌سازی، آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست تعیین یک گروه پنج نفره برای تدوین سندی در حوزه رسانه استان و بررسی راهکارهای ایجاد یک صندوق حمایت از تولیدات رسانه‌ای برای افزایش تحرک در این بخش به تصویب رسید.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا